Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Tigan Graniti per Krepa 28 cm (3606622240861)

Tigan Graniti per Krepa 28 cm

Cmimi bazë
Lek 2,600
Cmimi në ulje
Lek 2,600
TVSH përfshirë!

Tigan per krepa, me diameter 28 cm. Material graniti i cili nuk lejon ushqimet te ngjisin gjate procesit te gatimit dhe gjithashtu redukton edhe kohen e gatimit.
Nuk percjelle lende te demshme ne ushqimin tuaj. Me doreza ne material metal edhe  plastike  rezistente ndaj nxehtesise. Perdoret ne te gjitha llojet e vatrave
  • Sipërfaqe jo-ngjitëse
  • Rezistencë ndaj gërvishtjes 
  • Pastrim i lehtë
  • Qëndrueshmëri