Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Tigan  Graniti per Krepa  diam.24-28 cm (3672153161821)

Tigan Graniti per Krepa diam.24-28 cm

Cmimi bazë
Lek 2,100
Cmimi në ulje
Lek 2,100
TVSH përfshirë!

Tigan per krepa, me diameter 24, 28 cm.  Material graniti i cili nuk lejon ushqimet te ngjisin gjate procesit te gatimit dhe gjithashtu redukton edhe kohen e gatimit.
Nuk percjelle lende te demshme ne ushqimin tuaj. Me doreza ne material metal edhe  plastike  rezistente ndaj nxehtesise. Perdoret ne te gjitha llojet e vatrave.
  • Sipërfaqe jo-ngjitëse
  • Rezistencë ndaj gërvishtjes 
  • Pastrim i lehtë
  • Qëndrueshmëri