PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Tigan Celiku të Posaçëm 100% i Thelle   diam. 28 cm (3675697774685)

Tigan Celiku të Posaçëm 100% i Thelle diam. 28 cm

Cmimi bazë
Lek 3,600
Cmimi në ulje
Lek 3,600
TVSH përfshirë!

Në sajë të çelikut të posaçëm 100% "induksioni i plotë" në fund, nxehtësia përhapet në mënyrë uniforme duke ulur kohën e gatimit me 50% në krahasim me tiganet normale që janë në treg. Rezistente dhe jo-ngjitëse: shtresë më e mirë në botë, GREBLON C3 + - UDHËHEQJA E PANS, e cila i jep rezistencë të madhe ndaj konsumit dhe veshin dhe ngjitjes ekstreme jo-ngjitëse.