Tenxhere Celiku Inoks, Guri me Kapak Qelqi (3675653931101)
Tenxhere Celiku Inoks, Guri me Kapak Qelqi (3675653931101)

Tenxhere Celiku Inoks, Guri me Kapak Qelqi

Cmimi bazë
Lek 3,000
Cmimi në ulje
Lek 3,000
TVSH përfshirë!

Tenxhere sipërfaqja jo-ngjitëse ju lejon të gatuani më shumë shëndetshëm duke përdorur më pak yndyrë, me një pastrim të lehtë. Bazë e ndërtuar posaçërisht me kapsulë çeliku inoks, guri që parandalon pikat e ngrohjes dhe shpërndan ngrohtësinë në mënyrë të barabartë, duke kursyer energji.

  • Sipërfaqe jo-ngjitëse
  • Rezistencë ndaj gërvishtjes 
  • Pastrim i lehtë
  • Qëndrueshmëri