Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mobilje Tavolinë Druri me Strukturë Celiku

Mobilje Tavolinë Druri me Strukturë Celiku

Cmimi bazë
Lek 28,500
Cmimi në ulje
Lek 28,500
TVSH përfshirë!

Tavolinë Druri me Strukturë Celiku. Kjo tavoline e ka një stil të cilësisë së mirë që nuk duket e tepruar, përkundrazi, kombinon me sukses hekurin dhe drurin me një pamje antike.

Permasat: 103 x 45 x lartesia 48.5 cm