PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Tavolinë TV prej Druri me Strukturë Celiku

Tavolinë TV prej Druri me Strukturë Celiku

Cmimi bazë
Lek 23,000
Cmimi në ulje
Lek 23,000
TVSH përfshirë!

Kjo tavoline e televizorit ka një stil të cilësisë së mirë që nuk duket e tepruar, përkundrazi, kombinon me sukses hekurin dhe drurin me një pamje antike. Permasat: cm. 120 x 40 x h. cm. 80