Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Tavolinë Ngrënie prej Druri të Punuar (3618268741725)

Tavolinë Ngrënie prej Druri të Punuar

Cmimi bazë
Lek 89,800
Cmimi në ulje
Lek 89,800
TVSH përfshirë!

Kjo tavolinë ngrënie është bërë nga druri i ngurtë, qëndrueshëm, rezistent dhe ka një pamje tërheqëse. Punimet e kembeve te tavolines dhe zejtarisë i japin secilës copë një pamje unike dhe nxjerr në pah stilin spektakolar antik edhe modern. Permasat cm. 200 x 89,5 x h. cm. 76,5