TOP 50 Produktet më të shitura

Set 2 Tavolina Mesi Moderne

Set 2 Tavolina Mesi Moderne

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 6,500
TVSH përfshirë!

Set 2 tavolina mesi me sipërfaqe të printuar ne adeziv ne dy modele te ndryshme dhe këmbë të lehta druri ne ngjyre te zez, një kombinim bashkëkohor dhe klasike.

Përmasat:
48 × 48 × lartesia 45 cm
40 × 40 × lartesia 40 cm