Tavoline Mesi me Bazament prej Hekuri
Tavoline Mesi me Bazament prej Hekuri

Tavoline Mesi me Bazament prej Hekuri

Cmimi bazë
Lek 19,500
Cmimi në ulje
Lek 19,500
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolinës është bërë prej druri MDF natyral, mbështetja është në hekur, e lyer me ngjyrë të zezë. Struktura e saj kompakte dhe dizajni i saj i bukur janë perfekte për zyrën tuaj, dhomen e ndenjes etj.

Permasat: diam. 80 x lartësi 43 cm