Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Tavoline me Strukturë Druri dhe Hekuri

Tavoline me Strukturë Druri dhe Hekuri

Cmimi bazë
Lek 3,900
Cmimi në ulje
Lek 3,900
TVSH përfshirë!

Tavolinë kafeje mesi prej druri me ngjyrë natyrale dhe me strukturë hekuri në ngjyrë të zezë. Kjo nuk është vetëm një tryezë unike, por gjithashtu krijon një dizajn modern dhe të sofistikuar, i cili përputhet me çdo dhomë dhe paisje të tjera mobilimi.

Përmasat: diam. 43.5 x lartësi 52 cm