PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Tavolinë Bashkëngjitur 4 Stola me Strukturë Hekuri (3666916999261)
Tavolinë Bashkëngjitur 4 Stola me Strukturë Hekuri (3666916999261)

Tavolinë Bashkëngjitur 4 Stola me Strukturë Hekuri

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 33,900
TVSH përfshirë!

Tavoline e Bashkangjitur me 4 stola me struktur hekuri te palosshem. Ideale për ambiente brënda dhe jashtë. Strukturë hekuri e qëndrueshme extremely compact. Të përshtatshme për piknikë, barbecues ose ushqime në natyrë familjare.