SUMMER 23 COLLECTION (kliko ketu)

Tavoline Kafeje NEST

Tavoline Kafeje NEST

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 3,900
TVSH përfshirë!

Tavolina e kafesë mund të përdoret në forma të ndryshme, si tavolinë anësore jo vetëm që ofron mundësinë e vendosjes së sendeve në mënyrë dekorative, por gjithashtu mund të përdoret si një tavolinë per laptop dhe si një vend i përkryer për ruajtjen e sendeve të vogla. Pra, ju mund ta përdorni atë për të mbajtur lulet dekorative ose si një vend praktik për vendosjen e sendeve të përditshme.

Përmasat: diam. 40 x lartesi 42 cm