Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mobilje Tavolinë prej Druri me Strukturë Celiku

Mobilje Tavolinë prej Druri me Strukturë Celiku

Cmimi bazë
Lek 22,500
Cmimi në ulje
Lek 22,500
TVSH përfshirë!

Mobilja ka një stil të cilësisë së mirë që nuk duket e tepruar, përkundrazi, kombinon me sukses hekurin dhe drurin me një pamje antike. Permasat: cm.120 x 40 x h. cm. 78