Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Mobilje Tavolinë TV prej Druri

Mobilje Tavolinë TV prej Druri

Cmimi bazë
Lek 35,000
Cmimi në ulje
Lek 28,900
TVSH përfshirë!

Mobilje Tavolinë TV është i punuar me dorë në dru të ngurt i cili është i qëndrueshëm, dhe i bukur. Çdo hap i procesit kryhet me kujdes maksimal.

  • Materiali: Dru i ngurte
  • Dimensionet: 120 x 40 x lartesia 53 cm