Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Tavolinë Ngrenie prej Druri me Strukturë Hekuri (3618339946589)

Tavolinë Ngrenie prej Druri me Strukturë Hekuri

Cmimi bazë
Lek 75,500
Cmimi në ulje
Lek 75,500
TVSH përfshirë!

Struktura rezistente në hekur klasik me ngjyrë të zezë dhe sipërfaqe mbështetëse nga aspekti i cilësisë së mirë të kësaj tavoline paraqesin një përzierje elegante stilesh që ofrojnë një karakter unik, një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme dhe një stabilitet të lartë. Permasat cm. 180 x 90 x h. cm. 76