Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Tavolinë Kafeje në Hekur dhe Dru

Tavolinë Kafeje në Hekur dhe Dru

Cmimi bazë
Lek 24,500
Cmimi në ulje
Lek 17,500
TVSH përfshirë!

Dizajn inovativ i tryezës së kafes, fundi është i zgjeruar, dizajni i përforcuar në formë kryq është i sigurtë dhe i qëndrueshëm, kapaciteti mbajtës është i fortë, me korniza çeliku me cilësi të larte.
Permasat: cm. 56 x 56 x h. cm. 71