Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Tas Qeramike "Dully" (3610143948893)

Tas Qeramike "Dully"

Cmimi bazë
Lek 490
Cmimi në ulje
Lek 490
TVSH përfshirë!

Tas qeramike "Dully" diam. cm. 14 x h. cm. 7.5 ne 4 ngjyra. Servir ushqimet tuaja të preferuara në tas me dizajn modern dhe teksturë elegante. Të dizajnuara bukur dhe thjeshtë, pjatat  "Dully" do t’i japin edhe më shumë shije ushqimit të përgatitur nga ju me shumë dashuri.