Tas prej Qeramike (3718792806493)

Tas prej Qeramike

Cmimi bazë
Lek 390
Cmimi në ulje
Lek 390
TVSH përfshirë!

Të përshtatshme me ushqime të nxehta dhe të ftohta, qoftë ajo me akullore, sallate frutash ose nescuik të nxehtë, puding, petë, etj. Vjen në 4 ngjyra.

Permasat:  diam. cm. 13 x h. cm. 7