Tas Porcelani "Milit" (3608620335197)

Tas Porcelani "Milit"

Cmimi bazë
Lek 350
Cmimi në ulje
Lek 350
TVSH përfshirë!

Tas porcelani "Milit" ne 2 permasa edhe 8 ngjyra. Dizajni i punuar i thjeshtë dhe elegant, është e lehtë të kombinohet me aksesoret ekzistuese dhe enët e kuzhinës. Kjo është një zgjedhje e mirë për ju ose si një dhuratë për miqtë dhe të afërmit.