Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Tas Porcelani (3616409419869)

Tas Porcelani

Cmimi bazë
Lek 490
Cmimi në ulje
Lek 490
TVSH përfshirë!

Tas porcelani klasik, madhësia e përshtatshme për makarona, sallatë ose patate, dizajn i thjeshtë dhe porcelani i lëmuar i rafinuar janë tiparet elegante.