TOP 50 Produktet më të shitura

Tapet Cotone 100% "Anatolia" (3595444224093)

Tapet Cotone 100% "Anatolia"

Cmimi bazë
Lek 18,500
Cmimi në ulje
Lek 18,500
TVSH përfshirë!

Tapet cotone 100% "Anatolia" vjen ne 2 masa te ndryshme. Dekoroni shtëpinë tuaj  me një nga tapetet tonë "Anatolia". Janë në dispozicion në shumë modele dhe madhësi, por ato janë gjithashtu të kualitetit të lartë dhe përshtaten në  mënyrë të përkryer në çdo shtëpi.