PRODUKTE TE REJA (kliko ketu)

Sitë "Muxia" Celiku me Dorezë Plastike (3605302378589)

Sitë "Muxia" Celiku me Dorezë Plastike

Cmimi bazë
Lek 490
Cmimi në ulje
Lek 490
TVSH përfshirë!

Sitë "Muxia" çeliku me dorezë plastike ngjyre kafe. Rrjeti i trashë çelik siguron efikasitet maksimal në kullimin e salcave, supës dhe miellit.