Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Shtroje Pragu Poliestër të Shtypur Gome (3595107696733)
Shtroje Pragu Poliestër të Shtypur Gome (3595107696733)

Shtroje Pragu Poliestër të Shtypur Gome

Cmimi bazë
Lek 1,290
Cmimi në ulje
Lek 1,290
TVSH përfshirë!

Shtroje pragu poliestër të shtypur gome vjen ne 4 ngjyra te ndryshme. Sipërfaqja e konstruktuar siguron pasterti të shkëlqyer. E bërë prej 100% gome që siguron një sipërfaqe të qëndrueshme lehtë për t'u pastruar dhe i përshtatshëm për tërë vitin.