Shtroje Pragu Pëlhurë "Luke" (3595079319645)
Shtroje Pragu Pëlhurë "Luke" (3595079319645)

Shtroje Pragu Pëlhurë "Luke"

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 650
TVSH përfshirë!

Shtroje pragu ne Pëlhurë "Luke" gjysmë-rrethore vjen në 4 ngjyra te ndryshme. Praktike dhe elegante. Pastrimi shum i thjeshtë vetëm e shkund ose fshin me një leckë të lagur.