Shtroje Pragu me  Pëlhurë "Ryan" (3595129356381)
Shtroje Pragu me  Pëlhurë "Ryan" (3595129356381)

Shtroje Pragu me Pëlhurë "Ryan"

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 590
TVSH përfshirë!

Shtroje pragu me Pëlhurë "Ryan" vjen ne 4 ngjyra te ndryshme.  Për brenda ose jashtë, në banjë, në kuzhinë, në korridor, përpara derës kryesore: ju mund të përfitoni nga kjo shtroje për një kohë shumë të gjatë. Edhe pas viteve të përdorimit intensiv, këpucë, këmbë dhe putra të panumërta, qilimi juaj i padëmshëm do të mbetet i bukur.