Shportë Kuzhine Metalike me Dorezë (3612471918685)

Shportë Kuzhine Metalike me Dorezë

Cmimi bazë
Lek 690
Cmimi në ulje
Lek 690
TVSH përfshirë!

Shportë kuzhine metalike me dorezë ngjyre e zezë. Ideale për t'a përdorur dhe dekoruar tryezën e kuzhinës dhe të dhomës së ndenjes. I përkryer për përdorim në kuzhinë.