Kosh lavanderie në Pëlhurë "Noble" (3610816118877)
Kosh lavanderie në Pëlhurë "Noble" (3610816118877)

Kosh lavanderie në Pëlhurë "Noble"

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 590
TVSH përfshirë!

Kosh lavanderie, e bërë nga pëlhura "Noble", ka dy doreza në dy anët e sipërme për transport të lehtë. Merr hapësirë ​​të vogël dhe mund të vendoset kudo, është e përsosur jo vetëm në banjo, por edhe në dhomë gjumi ose në korridor. Kjo përfaqëson një zgjidhje praktike dhe të këndshme për shumë nevoja të akomodimit, si për veshje, lodra, produkte për fëmijë apo kafshë shtëpiake, etj. Vjen tek ju ne 2 permasa si edhe ne 3 ngjyra.