Shportë 21cm

Shportë 21cm

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 1,990
TVSH përfshirë!

Material i qëndrueshëm i përbërë 100% nga fije natyrale pambuku te nderthurura me kashte. Organizoni gjithçka me  shporten i cili ofron zgjidhje tërheqëse per sistemimin e rrobave dhe sendeve te ndryshme në shtëpinë tuaj. Pamja elegante dhe pëlhura origjinale e pambukut janë një kombinim perfekt i të dyja formave dekorative dhe asaj  praktike.

Permasat: diam. 26 x lartesi 21 cm