KOLEKSIONI I RI VERE 2021 (kliko ketu)

Shoemakers për Kepucë prej Plastike dhe Metali (3610950238301)

Shoemakers për Kepucë prej Plastike dhe Metali

Cmimi bazë
Lek 300
Cmimi në ulje
Lek 300
TVSH përfshirë!

Shoemakers per kepuce në plastike dhe metalike.
Per burra: cm. 33; Per gra: cm. 28