Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Set 6 Tasa Porcelani me 1 Tabaka Bambu (3689850372189)

Set 6 Tasa Porcelani me 1 Tabaka Bambu

Cmimi bazë
Lek 2,100
Cmimi në ulje
Lek 2,100
TVSH përfshirë!

Sillni përsosmërinë e Brandanit në tavolinë produktet me dizajn origjinal dhe ngjyra, cilësi, për çdo ditë ose për raste të veçanta. Pjatë fillestare me gjashtë tasa prej porcelani, me cilesi te larte. Materiali: porcelani dhe bambu; Dimensionet  e pergjithshme diam. cm. 25.