Set 4 Tasa Porcelani me 1 Tabaka Katrore Bambu (3692235554909)

Set 4 Tasa Porcelani me 1 Tabaka Katrore Bambu

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 2,050
TVSH përfshirë!

Sillni përsosmërinë e Brandanit në tavolinë. Produktet me dizajn origjinal dhe ngjyra, cilësi, për çdo ditë ose për raste të veçanta. Materiali: porcelani dhe bambu; Dimensionet:  e pergjithshme cm. 20 x 20. Dimensionet e tasit diam. cm. 8,5 x h. cm. 4 ; E përshtatshme per pjatalarese dhe mikrovalë.