Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Set Thika + Dërrasë për Servirjen e Djathit (3692265635933)

Set Thika + Dërrasë për Servirjen e Djathit

Cmimi bazë
Lek 2,290
Cmimi në ulje
Lek 2,290
TVSH përfshirë!

Set derrase per servirjen e djathit përfshin një thikë parmesan, thikë plane dhe një pirun djathi dhe nje tas. Set që ju nevojitet për të gjitha llojet e djathit cdo thikë ka teh çelik inox të qëndrueshme për të rezistuar sa me gjate.
Permasat  cm. 25 x 25