TOP 50 Produktet më të shitura

Set 4 Mbajtëse Qelqi edhe Metali (3608100536413)

Set 4 Mbajtëse Qelqi edhe Metali

Cmimi bazë
Lek 2,290
Cmimi në ulje
Lek 2,290
TVSH përfshirë!

Me nje set praktik i cili ploteson tryezen tuja me se miri. Seti permban shishe vaji, uthulle, kripe dhe piperi.