BLACK FRIDAY

Set 3 Shporta “Trunk”

Set 3 Shporta “Trunk”

Cmimi bazë
Lek 2,500
Cmimi në ulje
Lek 1,290
TVSH përfshirë!

Shportat janë një mënyrë argëtuese dhe krijuese për të organizuar dhe ruajtur lodra, peshqirë, libra, dhe shumë më tepër. Materiali i fortë e bën transportin të lehtë dhe të rehatshëm. Fundi i shportës ruan formën pas çdo pordorimi.

Përmasat:
38 x 26 x lartësia 23 cm
28 x 20 x lartësia 16 cm
20 x 16 x lartësia 14 cm