Set 3 Tekstile Kuzhine Cotone 100% "Front" (3601232199773)
Set 3 Tekstile Kuzhine Cotone 100% "Front" (3601232199773)

Set 3 Tekstile Kuzhine Cotone 100% "Front"

Cmimi bazë
Lek 1,990
Cmimi në ulje
Lek 1,990
TVSH përfshirë!

Set 3 copë tekstile kuzhine "Front" doreza pambuku, mbajtëse tenxhere dhe perparëse. Permasat Doreza: cm. 17 x 29 / Mbajtëse: cm. 20 x 20 / Perparëse : cm. 60 x 80. Vijnë tek ju në 4 dekore.