Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Set 3 Aksesore Kuzhine Metali

Set 3 Aksesore Kuzhine Metali

Cmimi bazë
Lek 1,500
Cmimi në ulje
Lek 1,500
TVSH përfshirë!

Seti i kuzhines permban: mbajtese per vendosjen e eneve ne tavoline, mbajtese letre dhe shporte per vendosjen e aksesoreve te kuzhines si luge, pirunj, thika etj.

Permasat e produkteve:
Shporta: 18 x 13 x lartesi. 8cm
Mbajtesja e eneve: diam. 20 cm
Mbajtesja e letres: 15 x 14 x lartesi. 31 cm