Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Set 2 Thika Celiku "Muxia" (3605324857437)

Set 2 Thika Celiku "Muxia"

Cmimi bazë
Lek 1,290
Cmimi në ulje
Lek 1,290
TVSH përfshirë!

Thikat e çelikut "Muxia" janë të dizejnuara për kuzhinierë profesionistë, por gjithashtu të shkëlqyera për gatim në shtëpi. Me një ekuilibër të përsosur dhe një dorezë ergonomike: mban mirë në dorë dhe ofron një përshtatje të sigurt dhe të rehatshme. Dizajni dhe teknologjia kombinohen për të krijuar një mjet perfekt.