SUMMER 23 COLLECTION (kliko ketu)

Set 2 Tavolina "Miro"

Set 2 Tavolina "Miro"

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 5,500
TVSH përfshirë!

Set 2 tavolina mesi prej hekuri e gjitha, e lyer me bojë të bardhë. Pjesa e sipërme e tavolinës është e lëvizshme dhe të krijon mundësinë të përdoret si një shportë për të vendosur libra, bimë natyrale,sende etj.

Përmasat:
diam.38 x lartesi 37 cm
diam.31 x lartesi 32 cm