Produkte Te Reja

Tavolinë Moderne Kafeje set prej 2 Tavolinash

Tavolinë Moderne Kafeje set prej 2 Tavolinash

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 5,900
TVSH përfshirë!

Tavolinë moderne kafeje set prej 2 tavolinash të vogla me sipërfaqe të bardhë dhe këmbë të lehta druri, një kombinim bashkëkohor dhe retro.

Permasat: 48 × 48 × 46 cm dhe 40 × 40 × 41 cm