Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Set 2 Tavolina Mesi "Miles"

Set 2 Tavolina Mesi "Miles"

Cmimi bazë
Lek 6,900
Cmimi në ulje
Lek 6,900
TVSH përfshirë!

Sipërfaqja e tavolinës është bërë prej druri MDF, mbështetja është në hekur, e lyer me ngjyrë të bardhë. Pjesa e sipërme e tavolinës është e lëvizshme dhe te krijon mundësinë të përdoret si një shportë per te vendosur libra, bime natyrale, sende etj.

Përmasat:
diam.38 x lartësi 37 cm
diam.31 x lartësi 32 cm