Set 1 Broke + 6 Gota uji “Extras" (3663205072989)

Set 1 Broke + 6 Gota uji “Extras"

Cmimi bazë
Lek 1,790
Cmimi në ulje
Lek 1,790
TVSH përfshirë!

Material plastikë, transparent si qelqi dhe i lehtë për t'u pastruar, por është më i lehtë se qelqi për përdorim. Vjen me 4 gota me kapacitet të madh. Broke e ujit 2000ml janë të përshtatshme për ujë, lëngje frutash, kokteje dhe çaj të ftohtë, të bukur dhe praktik. Përballojnë ndryshimin e menjëhershëm të temperaturës nga -10 ℃ në 150 ℃. Për më tepër, nuk është e lehtë të thyhet dhe shumë e qëndrueshme! Seti përfshin: 1 Broke Uji (2.0 L) dhe 6 gota (400 ml).

  • Gota   diam. cm. 9 x h. cm. 12
  • Broke  cm. 16 x 20 x h. cm. 23