Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Raft për Banjo Strukturë Celiku

Raft për Banjo Strukturë Celiku

Cmimi bazë
Lek 19,900
Cmimi në ulje
Lek 15,000
TVSH përfshirë!

Raft per banjo me 5 ndarje, nje raft ideal per vendosjen e rrobave, peshqireve edhe aksesoreve te banjos. Materiali i bërë prej druri me një strukturë çeliku. Sipërfaqja e lëmuar dhe e qëndrueshme ndaj ujit.

Permasat: 63 x 37 x lartesia 186 cm