Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Kabinet MDF me një Kapak

Kabinet MDF me një Kapak

Cmimi bazë
Lek 7,500
Cmimi në ulje
Lek 7,500
TVSH përfshirë!

Ky kabinet është bërë prej druri MDF, rezistent ndaj ujit, mykut dhe korrozionit. Kapacitet i tre-shtresor për ruajtjen e kozmetikës, produkteve të kujdesit të lëkurës, shampove, produkteve te dushit etj. Mund të përdoret si dollap rrobash, kepucesh, etj.
Permasat: 40 x 30 x lartesia 68.5 cm