Produkte Te Reja

Raft Muri në Dru dhe Metal

Raft Muri në Dru dhe Metal

Cmimi bazë
Të shitura
Cmimi në ulje
Lek 6,900
TVSH përfshirë!

Raft muri prej druri dhe metali që shërben edhe si varëse rrobash. Rafti varet në murë dhe shërben për mbajtjen e librave, luleve dhe objekteve te tjera dekorative.

Permasat: 82 x 18 x lartesia 24.5 cm