SUMMER 23 COLLECTION (kliko ketu)

Raft Muri në Dru dhe Metal (3666938560605)
Raft Muri në Dru dhe Metal (3666938560605)

Raft Muri në Dru dhe Metal

Cmimi bazë
Lek 6,990
Cmimi në ulje
Lek 6,990
TVSH përfshirë!

Raft muri prej druri dhe metali që shërben edhe si varëse rrobash. Rafti varet në murë dhe shërben për mbajtjen e librave, luleve dhe objekteve te tjera dekorative.
Përmasat: 103 x 18 x lartësia 42 cm