Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Raft Muri "Knoll” MDF
Raft Muri "Knoll” MDF

Raft Muri "Knoll” MDF

Cmimi bazë
Lek 2,200
Cmimi në ulje
Lek 1,700
TVSH përfshirë!

Krijoni hapësirë ​​shtesë për organizimin e aksesoreve dekorativ me raftin "Knoll” prej MDF. Funksional dhe elegant, rafti dekorativ "Knoll” shton atë element unik në çdo dhomë dhe është zgjidhja ideale për hapësira të vogla.

Përmasat: 39.5 x 10 x lartësia 29.5 cm