Raft Hekuri me 4 Nivele Druri (3667755139165)

Raft Hekuri me 4 Nivele Druri

Cmimi bazë
Lek 30,000
Cmimi në ulje
Lek 30,000
TVSH përfshirë!

Raft me katër nivele, mund të përdoret si një vendqëndrim per lule ose raft për të vendosur bimë, libra. Struktura në çelik të zi me ngjyrë të zezë me dru natyral, elegante dhe klasike. Pjesa mbrapa përshtatet në mënyrë të përkryer në mur. Permasat cm. 100 x 55 x h. cm. 180