Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Raft Hekuri për Veranda (3760046047325)
Raft Hekuri për Veranda (3760046047325)
Raft Hekuri për Veranda (3760046047325)

Raft Hekuri për Veranda

Cmimi bazë
Lek 15,500
Cmimi në ulje
Lek 15,500
TVSH përfshirë!

Raft hekuri ngjyre e bardhë me 4 rafte, ideale për veranda. Këndi i bardhë i punuar nga hekuri, me vijën e saj të lëmuar dhe dekorimet e tij me lule, është një aksesor jashtëzakonisht i gjithanshëm i mobilimit të ambjentit tuaj. Vjen ne 2 permasa te ndryshme.