Stol "Wibo" me Këmbët prej Druri

Stol "Wibo" me Këmbët prej Druri

Cmimi bazë
Lek 4,900
Cmimi në ulje
Lek 4,900
TVSH përfshirë!

Stol "Wibo" në dru. Kombinimi i drurit dhe pëlhurës i jep një ngjyrë të natyrshme dhe romantike ambjentit ku ndodhet, në sajë të ngjyrës së saj natyrale dhe dizajnit të saj të bukur.
Permasat: diam. cm. 33 x h. cm. 70