Bli nga shtëpia, Paguaj në Dorëzim

Pjatë Supe Porcelani (3616350404701)

Pjatë Supe Porcelani

Cmimi bazë
Lek 690
Cmimi në ulje
Lek 690
TVSH përfshirë!

Pjate supe porcelani vjen ne 2 permasa. 
  • diam. cm. 24 
  • diam. cm. 27 
Kombinimi i pastërtisë së ngjyrës së bardhë me freskinë e
ngjyrës së hirtë freskon dhe balancon pamjen e tryezës tuaj.